Energisnåla hus Växjö

Energisnåla hus Växjö

Energisnåla hus Växjö

Energisnålt hus i Växjö? Det fixar vi!

En nybyggnation ger dig möjlighet att välja allt från planlösning, material och design för att skapa ett hem som passar just dig och din livsstil. Du kan också välja de senaste tekniska lösningarna och energieffektiva alternativ som ger dig lägre driftskostnader och ett mer hållbart hem. Energisnåla hus Växjö

Fördelarna med en nybyggnation är många. Du kan få en högre boendestandard med moderna lösningar och bekvämligheter, samtidigt som du undviker underhålls- och renoveringskostnader som ofta följer med äldre bostäder.

En annan fördel med nybyggnation är möjligheten att välja en plats som passar just dig och din familj. Du kan välja en plats med närhet till skolor, arbete, fritidsaktiviteter och annan service. Energisnåla hus Växjö

Vi är ett byggföretag med småländska värderingar. Det betyder att vi är envisa, uppfinningsrika och noga med att hushålla med tid, material och pengar – egna såväl som andras.

Bland våra kunder hittar du privatpersoner, fastighetsbolag, kommersiella företag och hustillverkare. Oavsett kund eller storlek på projektet så har vi samma motto – gör man ett bra jobb så får man ett bra jobb. Vi bygger också privatbostäder, industrier och monteringsfärdiga hus från grunden samt renoverar, bygger till och bygger om befintliga fastigheter.

Vi har möjlighet till arkitekt och bygglovshandlingar samt är med på alla moment från början till slut.

JLB Bygg står för hög kvalitet och flexibilitet. Vi löser det mesta även vid riktigt knepiga projekt och ser hellre möjligheter än problem. Vi är också måna om goda relationer till våra kunder. För att bidra till den bästa lösningen är vi gärna engagerade i projektet från början till slut. Att hålla tidsplaner är ett viktigt riktmärke för oss och vi arbetar alltid kostnadseffektivt och med stor transparens gentemot kunden. 

Vi på JLB Bygg är en pålitlig partner för alla dina byggbehov. Vi är specialiserade på att leverera högkvalitativa lösningar för både privatpersoner och företag.

Med vår erfarenhet och expertis i branschen är vi väl utrustade för att hantera alla typer av byggprojekt, från mindre renoveringar till stora kommersiella byggprojekt. Vi har ett passionerat team av byggproffs som har en stark känsla för kvalitet och detaljer.

Vi sätter alltid våra kunders behov och önskemål i första hand, och vi arbetar tillsammans med våra kunder för att säkerställa att vi levererar en lösning som är skräddarsydd efter deras specifika krav och budget.

Vi använder enbart högkvalitativa material och moderna tekniker för att garantera hållbara och säkra lösningar som är byggda för att hålla i många år framöver. 

Vi erbjuder alla typer av byggtjänster du kan tänka dig och levererar kvalitet ner till varje hammarslag.

070-461 8701

info@jlbbygg.se

Ljungadalsgatan 14

352 46 Växjö