Totalentreprenad Växjö

Totalentreprenad Växjö

Totalentreprenad Växjö

En stor fördel med totalentreprenad är att det ger husägare och fastighetsägare en enda punkt för kontakt och ansvar.

Totalentreprenad är en byggmetod där en entreprenör tar ansvar för hela byggprocessen från planering till färdigställande. Detta innebär att entreprenören är ansvarig för att samordna alla aktiviteter och arbetsmoment i projektet och ser till att arbetet utförs enligt överenskomna specifikationer, tidsramar och budget.  Totalentreprenad Växjö

I en totalentreprenad kan entreprenören ta hand om allt från markundersökningar och bygglovsansökningar till upphandling av underentreprenörer, material och utrustning. De tar också ansvar för att övervaka arbetet och se till att det är färdigt i tid och inom budget.

En annan fördel med totalentreprenad är att det kan ge en högre grad av kvalitetskontroll och insyn i projektet. Genom att entreprenören tar ansvar för hela processen kan de se till att arbetet utförs enligt höga standarder och att kvalitetskontroller görs regelbundet. Totalentreprenad Växjö

Vi är ett byggföretag med småländska värderingar. Det betyder att vi är envisa, uppfinningsrika och noga med att hushålla med tid, material och pengar – egna såväl som andras.

Bland våra kunder hittar du privatpersoner, fastighetsbolag, kommersiella företag och hustillverkare. Oavsett kund eller storlek på projektet så har vi samma motto – gör man ett bra jobb så får man ett bra jobb. Vi bygger också privatbostäder, industrier och monteringsfärdiga hus från grunden samt renoverar, bygger till och bygger om befintliga fastigheter.

Vi har möjlighet till arkitekt och bygglovshandlingar samt är med på alla moment från början till slut.

JLB Bygg står för hög kvalitet och flexibilitet. Vi löser det mesta även vid riktigt knepiga projekt och ser hellre möjligheter än problem. Vi är också måna om goda relationer till våra kunder. För att bidra till den bästa lösningen är vi gärna engagerade i projektet från början till slut. Att hålla tidsplaner är ett viktigt riktmärke för oss och vi arbetar alltid kostnadseffektivt och med stor transparens gentemot kunden. 

Vi på JLB Bygg är en pålitlig partner för alla dina byggbehov. Vi är specialiserade på att leverera högkvalitativa lösningar för både privatpersoner och företag.

Med vår erfarenhet och expertis i branschen är vi väl utrustade för att hantera alla typer av byggprojekt, från mindre renoveringar till stora kommersiella byggprojekt. Vi har ett passionerat team av byggproffs som har en stark känsla för kvalitet och detaljer.

Vi sätter alltid våra kunders behov och önskemål i första hand, och vi arbetar tillsammans med våra kunder för att säkerställa att vi levererar en lösning som är skräddarsydd efter deras specifika krav och budget.

Vi använder enbart högkvalitativa material och moderna tekniker för att garantera hållbara och säkra lösningar som är byggda för att hålla i många år framöver. 

Vi erbjuder alla typer av byggtjänster du kan tänka dig och levererar kvalitet ner till varje hammarslag.

070-461 8701

info@jlbbygg.se

Ljungadalsgatan 14

352 46 Växjö